fbpx

Termeni si condiții

Prin intermediul magazinului online www.nicolaeivanciu.ro va oferim o experienta de cumparaturi placuta si sigura. Facem tot posibilul sa beneficiati de un excelent serviciu de Relatii cu Clientii protejandu-va intimitatea si oferindu-va informatii complete si permanent actualizate.

Va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-uluisa mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam  dreptul sa suspendam sau sa desfiintam comanda dumneavoastra si sa refuzam toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.nicolaeivanciu.ro , implica acceptarea acestor termeni si conditii ce vor fi detaliate mai jos.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Ivanciu Nicolae PFA  isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.nicolaeivanciu.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Pozele trimise de clienti vor fi folosite strict in scopul developarii lor.

Pozele nu vor fi pastrate sub nici o forma, pentru developari ulterioare va fi nevoie de retrimiterea lor.

Ne vom asigura ca materialele trimise de clienti sa fie sterse automat dupa developarea acestora.

 

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Toate produsele prezentate pe www.nicolaeivanciu.ro pot fi achizitionate, daca sunt disponibile in stoc.Procesarea comenzilor se efectueaza in functie de capacitatea tehnica.

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Toate comenzile plasate pe www.nicolaeivanciu.ro vor fi confirmate telefonic. O comanda nu poate fi livrata pana cand aceasta nu a fost confirmata telefonic.

Pentru a evita lipsa hartiei pe stoc ne luam o marja de livrare de 5 zile lucratoare dar de obicei livrarea se face in maxim 2 zile lucratoare uneori chiar in aceias zi daca timpul o permite.

Produsele cumparate de pe www.nicolaeivanciu.ro sunt livrate in Focsani sau in alte zone din tara prin intermediul unei firmei de curierat rapid (FanCurier/Urgentcargus/Posta Romana)

Nu  suntem raspunzatori pentru intarzierile cauzate de firma de curierat.

 

TAXE DE LIVRARE:

Pentru Focsani transportul este gratuit pentru o comanda minima de 20 lei

Preluare din sediu – Gratuit – Nu exista limita minima pentru comanda dar va trebui sa veniti sa ridicati personal comanda.

Pentru restul localitatilor si in tara :

Prin curier Fun Curier/Urgent Cargus – 25 lei

Posta romana – Prioripost – 15.85 lei

La curier se mai platesc taxe suplimentare pentru plata ramburs in plic si pentru km suplimentari(pentru localitatile mici)

In cazul in care produsele se platesc prin banca (ordin de plata) sau online (cu cardul) – taxele de ramburs nu se mai aplica.

 

PLATA ONLINE – cu card bancar prin mobilPay (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata „Plata cu card prin mobilPay ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! 

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Avand in vedere ca, calitatea finala a fotografiei imprimate depinde foarte mult de modul cum a fost surprinsa(nr de pixeli,lumina,aparat foto,etc.etc) nu acceptam returnarea fotografiilor imprimate. Clientul va fi informat in prealabil telefonic sau email de calitatea scarsa a unora dintre fotografii.

Ne vom asigura ca fotografiile vor fi imprimate la calitatea cea mai inalta permisa de filele trimise de dvs.