fbpx

Foto video nunta Focsani

Foto video nunta Focsani

Foto video nunta Focsani

Preturi pachete foto video nunta Focsani

Pachete nunta

Disponibilitate de la colaboratorii nostri : Gheață carbonica, Fum greu, Artificii, aranjamente etc – Foto video nunta Focsani

Toate pachetele includ :

  • Consultanta pentru buna desfășurare a evenimentului.
  • 5  poze  pentru Facebook chiar in ziua nuntii sau in 24 – 48 ore. 
  • Galerie foto online securizata cu parola sau libera pentru a putea fi distribuita participanților la eveniment.
  • Predare fotografii in 30 – 60 zile lucrătoare

Contact rapid:  Facebook , Whatsapp , Email

Foto video nunta Focsani
Foto video nunta Focsani
Foto video nunta Focsani
Fotografii si pachete de nunta
Pachete Foto video nunta Focsani
filmări video nunta Focsani

faq

Preturi pachete foto video nunta Focsani –  Întrebări Frecvente

Albume foto

Albumele foto sau albume foto-carte cum mai sunt numite cuprind fotografii efectuate in timpul evenimentului dvs imprimate pe hârtie foto de Calitate Premium cu protecție impoveriva degradării, aniti-amprenta si cu protecție împotriva picăturilor de apa. Coperta poate fi din piele naturala, imitație de piele sau material textil.

Cele mai populare albume foto sunt de mărimea : 30cm/30cm închis (30/60 deschis) | 20cm/20cm închis ( 20/40 deschis) | 15cm/15cm închis ( 15/30 deschis)

Numărul de pagini minim este de 20 de pagini. Preturile pot varia începând de la 150e in funcție de alegerea dvs. Toate albumele foto vor fi livrate intr-o cutie special conceputa pentru ele.

 

Save The Date

Ședința save date este o ședința foto de logodna (înainte de nunta) cu o durata de pana la 2 ore care pote fi făcută intr-o locație de comun acord. Cheltuielile de deplasare daca este cazul nu sunt incluse.

Cununia Civila

Presupune realizarea de fotografii, instantanee, portrete, fotografii de grup si/sau filmare video in cadrul oficierii cununiei la Primarie si după sau in locurile speciale amenajate de aceasta. Se vor acoperi toate momentele importante din cadrul ceremoniei in funcție de pachetul ales foto sau foto video. Cununia Civila va fi urmata de o mini-ședința  dedicate exclusiv tinerilor căsătoriți de cca 30 minute.

Galerie foto online

Fotografiile vor fi livrate prin intermediul unei galerii foto online securizata cu parola sau libera accesibila doar celor care au adresa galeriei. Fotografiile pot fi  vizualizate de dvs sau participanții la eveniment cărora li s-a permis accesul la ele, descărcate distribuite pe rețelele sociale . Se pot crea liste cu fotografii  necesare pentru crearea de albume foto sau printuri. Galeria foto va fi disponibila 90 de zile de la data evenimentului.

Contact

Preturi pachete foto video nunta

Contact rapid:  Facebook , Whatsapp , Email